Vær gæst

På DFTI har du mulighed for som studerende på de længerevarende uddannelser at invitere din ægtefælle, kæreste, ven, kollega eller chef med som gæst på dit hold en hel kursusdag. Det er også muligt for interesserede udefra at henvende sig for at opleve, hvordan en undervisningsdag på DFTI forløber.

Gæsterne følger den studerende som de kender, eller hvis de ingen kender, en af de små arbejdsgrupper. Der vil således være mulighed for at overvære arbejdet både i plenum og i en mindre arbejdsgruppe.

Som gæst er det kun muligt at lytte på, hvad der foregår, og ikke at deltage direkte. Eventuelle spørgsmål eller kommentarer må derfor vente til pauser eller til efter undervisningen. Dog inviteres gæsten ved dagens slutning til at fortælle om sine indtryk, hvilket naturligvis kan være meget lærerigt for både undervisere og studerende.


Gæsteordningen er lavet for at give den studerende mulighed for at præsentere, hvad uddannelsen rummer, hvilket vi har erfaring for ellers kan være svært. Udefrakommende kan ved selvsyn erfare, hvordan det foregår i praksis. Gæsteordningen er gratis, dog betales for forplejningen.

Familieterapeut / psykoterapeut
Tilmeld nyhedsbrev
Holdstart
København: Studiestart 23. april 2018

Aarhus: Studiestart 7. september 2018

ANSØGNING »

GRATIS INFORMATIONSMØDER »
Studiebeskrivelse
Fakta
Uddannelsen varer 4 år med 27 studiedage pr. år

Der er 10% prisnedsættelse på basisåret

KØBENHAVN (Valby) - eksternat
6 weekendmoduler (fre-søn), 2 hverdagsmoduler, 1 blandet modul
PROGRAM VALBY (datoer) »

Pris 1. år (basisår), rabat er fratrukket kr. 44.900
Pris pr. år for 2., 3. og 4. år: kr. 49.900

BEMÆRK: Frokost er IKKE inkluderet i København. Ovenstående er 2018-priser. Der skal påregnes en årlig pristalsreguleret stigning på cirka 3%.

AARHUS (Åbyhøj) - eksternat
7 weekendmoduler (fre-søn), 2 hverdagsmoduler
PROGRAM AARHUS (datoer) »

Pris 1. år (basisår), rabat er fratrukket kr. 46.700
Pris pr. år for 2., 3. og 4. år: kr. 51.900

BEMÆRK: Frokost er inkluderet på alle moduler i Aarhus. Ovenstående er 2018-priser. Der skal påregnes en årlig pristalsreguleret stigning på cirka 3%.

Afsluttende eksamen på 4. år
Eksamenspakken indeholder eksamensvejledning, eksamenssupervision og selve eksamen. Eksamenspakken kan fravælges.
Pris: kr. 17.900

Ovenstående er 2018-prisen. Der skal påregnes en årlig pristalsreguleret stigning på cirka 3%.

INFO OM PRISERNE:
Uddannelsen er momsfritaget

Prisen dækker udgiften til kost og ophold for den studerende samt dennes partner og familie på uddannelsens parweekend på 2. år og familiedage på 3. og 4. år.

Vi fakturerer kvartalsvis.

DEPOSITUM VED TILMELDING:
Bemærk, at ved tilmelding opkræves et depositum på 1.000 kr. Beløbet modregnes i fjerde rate på 1. året. Depositummet tilbagebetales ikke ved annullering af tilmeldingen.

RABAT til arbejdspladsen
Der ydes 10% rabat, hvis samme arbejdsplads/institution har mere end 1 medarbejder på uddannelse til familieterapeut/psykoterapeut hos DFTI.

ANSØGNING »