kurser

Her finder du alle DFTI's kurser. Vi har delt dem op i 2 kategorier:

ÅBNE KURSER »
Her kan du se en samlet oversigt, over de kurser du kan tilmelde dig individuelt. Nogle afholder vi i eget regi - andre i samarbejde med vores partner COK (Center for offentlig kompetenceudvikling).

BESTIL ET KURSUS »
Her finder du oplysninger om, hvordan du kan bestille et skræddersyet kursus til din arbejdsplads, virksomhed, organisation, forening eller lignende.

Er du på udkig efter et foredrag, personaletræning, supervision eller lignende, så tag et kig på vores øvrige konsulentydelser »UDVALGTE KURSER:Oplevelsesorienteret familieterapi
ONLINE-KURSUS - 4 x 3 timer
- Inspiration til enkeltpersoner og personalegrupper
- Introduktion til teori og praksis

Dette forløb kan tjene som en introduktion til et nyt fagområde, eller som inspiration til kollegiale drøftelser på institutioner, som allerede arbejder familieorienteret.

Start: 19. august 2021
Online: Kollegial refleksion
ONLINEKURSUS - 4 x 3 timer

Kollegial refleksion er en metode, der systematisk træner kollegaers evne til selvrefleksion, sparring og udveksling af respons.

Denne metode er udviklet af DFTI med særlig relevans for mennesker, der arbejder med mennesker.

Start: 23. september 2021
Konflikthåndtering...
...OG MÆGLING I SKILSMISSESAGER
Få inspiration til at hjælpe til at skilsmisser ikke resulterer i langvarig krig mellem forældrene, med store omkostninger til følge.

TID og STED:
Offentliggøres snarest

Temadagen kan også bestilles hjem til arbejdspladsen
Masterclass for familieterapeuter
Intensivt ophold over 3 dage i oplevelsesorienteret par- og familieterapi for uddannede psykoterapeuter - ved Ruth Hansen og Peter Mortensen.

Tid og sted
Næste hold offentliggøres snarest