Kursus i oplevelsesorienteret familieterapi

- for uddannede psykoterapeuter og psykologer med terapeutisk erfaring.
Det er vores erfaring, at mange psykoterapeuter holder sig tilbage fra at inddrage klienternes nære familie direkte i deres terapeutiske arbejde, også selvom problemerne åbenlyst vedrører familien. Det kan naturligvis skyldes mange forhold, som både kan have med terapeuten og klienten at gøre. Terapeuten kan eksempelvis føle sig fagligt på usikker grund, og klienten kan frygte ægtefællens eller børnenes reaktioner.

Dette kursus beskæftiger sig med, hvorfor det er terapeutisk relevant at inddrage familien eller forældrene, og med hvordan det kan gøres.

Det at samle de mennesker, som betyder mest for hinanden, er en foræring for både terapeuten og familien, fordi alt hvad der bliver sagt eller forbliver usagt, har stor betydning for den terapeutiske proces.

Vi ser kærligheden, eller længslen efter den som fundamentet eller den primært motiverende faktor i det terapeutiske arbejde.

Vi tager udgangspunkt i problemstillinger fra deltagernes terapeutiske virkelighed, og kurset vil primært være praksisorienteret i form af supervision, rollespil eller arbejde med deltagernes klienter under supervision af underviserne.

Teoretisk tager undervisningen udgangspunkt i bogen her som forudsættes læst:

Oplevelsesorienteret familieterapi. At være sig selv sammen
- forfattet af underviserne og udgivet på Gyldendal, 2017.

Du kan læse om bogen og hente et gratis kapitel på siden her »

Omfang:
Kurset varer 7 dage fordelt på 3, 2 og 2 dage.Undervisere:

Åbne kurser
Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld formularen nedenfor og klik Tilmeld.

Du vil herefter modtage en mail med link, som skal bekræftes, før vi kan tilmelde dig til nyhedsbrevet.Fakta
7-dageskursus fordelt på 3 moduler

KURSET ER AFLYST