Problemer med se dette nyhedsbrev? klik her

Juni 2020: Genåbning, holdstart, supervisorudd. med ECTS-point

Genåbning, nye holdstart og supervisoruddannelse med ECTS-point

Efter et Coronaramt forår med udskydelser af diverse aktiviteter, har DFTI i løbet af juni måned været igennem en forsigtig genåbning. Og hvor har det dog været dejligt at få vores studerende tilbage med liv og glæde over igen at måtte være i lokale sammen.

Vi har dels brugt foråret på at finde løsninger i forhold til de aktiviteter, der måtte udskydes, og dels lagt planer for efteråret og fremtiden. Ligesom mange andre har vi også fået nye erfaringer med fx at mødes online, og selvom det har fungeret fint, er det nu noget andet at være i lokale sammen.

Derfor var det med stor glæde, at vi i starten af juni bød vores studerende velkommen tilbage i vores lokaler - i første omgang i mindre grupper. Og vi ser frem til at få den helt almindelige hverdag tilbage igen inden for en overskuelig fremtid. Som det ser ud nu, betyder udskydelserne, at vi går et travlt efterår i møde :-)

Holdstarter til efteråret

For DFTI har Corona-situationen helt konkret betydet, at vi måtte udskyde opstarten af nye hold på henholdsvis familieterapeutuddannelsen og supervisoruddannelsen - begge holds opstart er udskudt fra foråret til efteråret 2020:

Næste hold på Familieterapeutuddannelsen:
København: 24. oktober 2020
Aarhus: 5. februar 2021

Familieterapeutuddannelsen »

Næste hold på Supervisoruddanneslen:
København: 19. oktober 2020
Aarhus: Dato kommer snarest

Supervisoruddannelsen »

Supervisoruddannelsen giver nu 15 ECTS-point

En anden ting, vi har arbejdet på i foråret, er at vi nu (sammen med vores gode samarbejdspartner COK - Center for offentlig kompetenceudvikling) udbyder vores supervisoruddannelse som en selvstændig del af COK's diplomuddannelse "Den offentlige lederuddannelse".

Det betyder, at uddannelsen nu udløser 15 ECTS-point, og at man selv kan vælge, om man vil tage den som en selvstændig 1-årig uddannelse, eller om man vil bygge den sammen med diplomuddannelsens andre moduler for at få en hel diplomuddannelse.

Supervisoruddannelsen »

Sommerferielukket

Sommerferien står nu og tripper for at blive lukket ind, og hos DFTI betyder det, at kontoret holder lukket i ugerne 29, 30 og 31.

Rigtig god sommer til alle :-)

DFTI holder 10 års jubilæum

I oktober 2020 fylder DFTI 10 år, og det vil vi rigtig gerne fejre med alle venner af Instituttet.Der vil være foredrag, dejlig musik, sange og rigeligt med bobler og godt til ganen.
Vi håber, at rigtig mange har lyst til at komme og feste med os.
Info
Vi vil markere jubilæet fredag den 30. oktober 2020 i Elværket, Åbyhøjs charmerende lokaler - så sæt allerede nu kryds i kalenderen!

Når vi nærmer os datoen, vil vi udsende en mere officiel invitation her i nyhedsbrevet og via facebook med tidspunkt, adresse, program samt info om, hvordan man tilmelder sig festligheden.

UDDANNELSE:

Par- og familieterapeut
Tag en 4-årig efteruddannelse, der styrker din relationskompetence og giver dig masser af praktisk træning i det helhedsorienterede, familieterapeutiske arbejde.

VARIGHED
Uddannelsen varer 4 år med 27 studiedage pr. år

STUDIESTART
Valby: 24. oktober 2020
Aarhus: 5. februar 2021

Uddannelsen er delt op i en basisdel og en overbygning
- i alt 4 år.


BLIV PAR- OG FAMILIETERAPEUT »
 

KONSULENTYDELSER:

Direkte til din arbejdsplads
SUPERVISION »
- Få en erfaren supervisor til kortere eller længere forløb

PERSONALETRÆNING »
- Få fokus på samspil og trivsel gennem personaletræning, gruppeeftersyn eller lign.

TEMADAGE »
- Få inspiration og nye input med en faglig overskrift

BESTIL ET KURSUS »
- For en samlet personalegruppe, skræddersyet til jeres behov

FOREDRAG »
- Om relationer mellem mennesker
 

UDDANNELSE:

Supervisorudd. - 15 ECTS-point
DFTI udbyder i samarbejde med COK en 1-årig uddannelse til eksamineret supervisor. Uddannelsen fungerer som en selvstændig del af COK's diplomuddannelse "Den offentlige lederuddannelse" og giver 15 ECTS-point.

Gennem uddannelsesforløbet gennemgåes og indarbejdes fagområdet, så nye supervisorer står godt rustede til fremtidige supervisionsopgaver.


STUDIESTART
VALBY: 19. oktober 2020

BLIV SUPERVISOR »

Tlf. 7217 0765  |  kontakt@dfti.dk
Copyright © 2012 DFTI  |  afmeld nyhedsbrev
DFTI - Aarhus
Yrsavej 34
8230 Aabyhøj
DFTI - København
Trekronergade 126 A
2500 Valby