Birgit Juhl

Socialrådgiver, familie- og psykoterapeut, MPF


Uddannelse:
Oprindelig er jeg uddannet socialrådgiver og har i mange år arbejdet som sådan forskellige steder, ligesom jeg har været lektor på Den Sociale Højskole. Mens jeg arbejdede på et børnepsykiatrisk ambulatorium, tog jeg uddannelsen som familieterapeut på Kempler Instituttet. Udover dette har jeg bl.a. taget en 2 ½ årig uddannelse i tegneterapi og deltaget i et utal af kurser.

Erhverserfaring:
  • 1991-2010: Underviser på Kempler Instituttet
  • 2010-nu: Underviser på DFTI's familieterapeutuddannelse
  • Jeg har i mere end 20 år været tilknyttet Kempler Instituttet som underviser, terapeut (MPF), supervisor og konsulent, ligesom jeg har været fast underviser på de interne efteruddannelsesforløb i familieterapi og - rådgivning.
  • Jeg har gennem mange år rejst land og rige rundt og holdt oplæg, haft temadage, afholdt kurser og været med i korte som lange efteruddannelsesforløb indenfor social-, sundheds- og skoleområdet. Temaerne har været alt lige fra terapi, samtale, samspil, sorg og traumer til supervision, gruppeprocesser, personaletræning og ledelse.
  • Ved siden af dette har jeg i alle årene haft min egen private praksis, hvor jeg primært arbejder med terapi og supervision.