DFTI indgår i nyt samarbejde med COK

29. september 2015:

DFTI og COK (Center for offentlig kompetenceudvikling) har indledt et samarbejde om at tilbyde efteruddannelse og kompetenceløft til Danmarks 25.000 kommunale ledere, politikere og medarbejdere inden for det begreb, DFTI generelt specialiserer sig i: "Relationskompetence".

COK er Danmarks største virksomhed inden for kompetenceudvikling og efteruddannelse i kommunerne, og vi har gennem den sidste tid haft en tæt dialog om at indlede et samarbejde, hvor vi fra DFTI's side leverer indhold og undervisning til en række nye produkter i COK's katalog, der blandt andet omfatter foredrag, temadage og kurser. Det er et samarbejde, vi allerede nu er meget glade for, og som vi forventer vil blive udbytterigt for begge parter.

Vi har i skrivende stund allerede ét nyt produkt klar i COK’s katalog – en temadag med undervisning af Peter Mortensen, direktør og partner i DFTI:

TEMADAG: KONFLIKTHÅNDTERING OG MÆGLING I SKILSMISSESAGER »

Vi forventer at flere tilbud vil blive tilføjet COK's katalog i den kommende tid, og vi vil løbende informere om dette blandt andet via vores hjemmeside, nyhedsbrev og på Facebook. Du kan følge os på DFTI's Facebook-side her »

Læs mere om COK her »