Egenterapi i gruppe

Instituttet anbefaler et gruppeterapeutisk forløb for psykoterapeuter og psykologer, herunder også de, der er i gang med terapeutisk efteruddannelse. Formålet med arbejdet i gruppen er at skabe et terapeutisk rum for psykoterapeutens eget personlige arbejde.

Det er med god grund, at egenterapi er et af de væsentligste faglige udviklingsrum for terapeuter. I det terapeutiske rum er det ikke bare klienten, men også terapeuten der møder sig selv. Det kan være givende og spændende, men det kan også være urovækkende. Det er uundgåeligt og en del af arbejdet at blive konfronteret og udfordret på sin personlighed, og det er ligeså uundgåeligt, at man kommer til at sætte sine egne begrænsninger og vanskeligheder i spil i arbejdet med sine klienter.

At blive udfordret, provokeret og komme i vanskeligheder - i arbejdet og i livet - hører livet til og holder aldrig op. At tage fat i sig selv, når det sker, og arbejde med det, der er svært - for eksempel i terapi - er en del af den terapeutiske faglighed, og det hjælper med til at bevare overskuddet og forblive nærværende og levende i arbejdet.

Egenterapi i gruppe tæller i forhold til optagelse i Dansk Psykoterapeut Forening.

Antal mødegange og datoer aftales internt i gruppen.


TERAPEUTER:

København: Kamilla Baagø, psykoterapeut MPF.

Sydjylland/Trekantsområdet/Fyn: Dorte Sjögren, Konsulent og familieterapeut MPF


TILMELDING »


Åbne kurser
Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld formularen nedenfor og klik Tilmeld.

Du vil herefter modtage en mail med link, som skal bekræftes, før vi kan tilmelde dig til nyhedsbrevet.Fakta
Vi opretter løbende nye hold. Tilmeld dig nu og få besked, når næste hold oprettes. Din tilmelding er ikke bindende, før de præcise datoer er aftalt i gruppen.

STED
København eller Sydjylland/Trekantsområdet

TID
Fx 8 mødegange med ca. 4 ugers mellemrum
- datoerne fastsættes sammen med terapeuten

PRIS
Efter aftale med terapeuten

DELTAGERANTAL
Variabelt


TILMELDING »